portfolio

Portfolio

Vergroot Desktop

Video on Demand - MovieMaxonline.eu

MovieMAX is een online Video on Demand aanbieder in Nederland en België. Na ruim 8 jaar is de website voorzien van een compleet nieuw design. Een overzichtelijk design wat het uitkiezen en afspelen van films nog eenvoudiger maakt.

Door het toepassen van nieuwe webtechnieken en designstandaarden is de website helemaal up-to-date. Background video en grote filmposters maken het een échte entertainmentwebsite waar menig filmliefhebber warm van wordt. Er zijn drie belangrijke verbeteringen te vinden die bijdragen aan een goede user experience: films kunnen eenvoudiger gezocht, gesorteerd en gefilterd worden, gebruikers kunnen vanuit een filmdetailpagina direct naar de volgende film navigeren, en door inzet van responsive design is de website geschikt voor ieder soort smartphone en tablet.

Vergroot Desktop

Webapp - Metacreator

Metacreator is een standalone, multi-user webapp voor het vastleggen, bewerken, aggregeren en exporteren van realtime, multi-channel streaminginformatie voor tv- en internetuitzendingen van o.a. Big Brother. De webapp is gemaakt in opdracht van FilmPartners, een toonaangevende partij op het gebied van videobroadcasting en videopostproductie.

Metacreator is ontwikkeld voor Google's opensource browser Chromium. Een overzichtelijke single page webapp die eenvoudig en vriendelijk is in gebruik. Dit is mede mogelijk door de inzet van het frontend framework Bootstrap.

Door onze geavanceerde ontwikkelmethoden en agile projectaanpak te combineren, kon binnen het gestelde tijdspad een geoptimaliseerd product worden opgeleverd.

Vergroot Desktop

Website - Porton Private Cloudstorage

Porton is een Nederlandse Cloudstorage-dienst voor opslag van alle bestanden zoals foto's, video's en documenten. Porton maakt gebruik van Synology Network Attached Storage (NAS) technologie en is daarmee de eerste officieel door Synology erkende serviceprovider.

Elke klant krijgt via een eigen gekozen (sub)domein toegang tot het NAS-systeem. Met Porton kan via internet een backup gemaakt worden van computers en externe opslagapparaten, zoals NAS-systemen, harde schijven en geheugenkaarten. Bovendien kunnen bestanden tussen computers, mobiele telefoons en tablets gesynchroniseerd worden.

De website is responsive. Iedere pagina wordt daardoor optimaal weergegeven op elk apparaat, van pc tot smartphone, van laptop tot tablet.

Vergroot Desktop

Website - Videoland.com

Videoland.com is een online VOD-aanbieder in Nederland en België. Videolandondemand.com is in oktober 2013 opgegaan in videoland.com. De website is daarbij voorzien van een geheel nieuw design met features die een specifiek en persoonlijk aanbod mogelijk maken.

Eén van de vooraanstaande features van de website is de drag 'n play-list. Deze feature is ontwikkeld om een brug te slaan tussen verschillende afspeelapparaten. Een geregistreerde gebruiker kan hiermee heel eenvoudig video's in een persoonlijke playlist slepen. De playlist is vervolgens via het account op desktop, mobiel, tablet en de tv-app te benaderen.

De website is ook voorzien van uitgebreide playlists. Een aanbod van automatisch gegenereerde lijsten met content zoals een film top 100, nieuwe topfilms en verwachte films. Daarbij kunnen ook persoonlijke playlists aangemaakt worden. Een gebruiker kan zelf lijsten maken en personaliseren met een eigen titel en iconen.

Vergroot Desktop

Cadeaubetaalkaart website - YinX

YinX is een prepaid betaalkaart waarmee films afgerekend kunnen worden op diverse websites, Smart tv's en Blu-ray spelers.

YinX.eu is opgezet voor het opwaarderen van de kaarten en biedt gebruikers daarbij ondersteunende informatie. Opwaardeertransacties komen tot stand via het YinX-betaalsysteem. Daarvoor is gebruik gemaakt van de payment services van Maxx-XS.

De betaalmethoden iDEAL en creditcard zijn toegevoegd aan de website, waardoor gebruikers eenvoudig een YinX-kaart kunnen opwaarderen.

Vergroot Desktop

Free Record Shop

Middels samenwerking met meJane.com bood Freerecordshop.nl Nederlandse en Belgische klanten de mogelijkheid films, documentaires en tv-series te kopen of te huren op haar website.

Het design van meJane.com is daarvoor volledig aangepast aan de huisstijl van Free Record Shop.

Om de laagdrempeligheid te vergroten bood het klanten met een Free Record Shop-account toegang tot meJane.com. Hiermee hebben gebruikers toegang tot extra gepersonaliseerde mogelijkheden van deze website.

Vergroot Desktop

MovieMAXonline.eu & VideolandonDemand.com

Het groeiende aanbod van online videodiensten en een sterke daling in afname van fysieke films is de aanleiding geweest voor de realisatie van de online filmwebsites MovieMAXOnline.eu en VideolandonDemand.com.

The Entertainment Group beschikt over een groot online filmaanbod, vergelijkbaar met de traditionele videotheek. The Entertainment Group is een leverancier van filmcontent in de Benelux. Het is daarbij ook de enige partij in Nederland die door het opzetten van relaties met grote filmstudio's een dusdanig groot aanbod heeft kunnen realiseren.

Om het filmaanbod beschikbaar te maken voor diverse afspeelapparaten worden films op het distributieplatform van Maxx-XS in diverse bestandsformaten opgeslagen. Daarbij zijn de websites compatible gemaakt met verschillende browserversies.

Vergroot Desktop

Promotiewebsite - Veronica's lekkerste 8

De Lekkerste 8 is Veronica's digitale entertainmentsite voor abonnees van Veronica Magazine. Voor een van de door Veronica opgezette marketingacties is gebruikt gemaakt van de mogelijkheden van het promotieplatform van Maxx-XS.

De landingspagina en back-end lay-out zijn voor deze actie ingericht naar de huisstijl van Veronica. Voor de actie zijn unieke autorisatiecodes aangemaakt. Met deze codes konden gebruikers kiezen uit één van de vier geselecteerde topfilms. Films zijn als een responsive geoptimaliseerde stream aangeboden.

Responsive streams houden rekening met eigenschappen van het afspeelapparaat en de capaciteit van de verbinding. Dit maakt de actie ook geschikt voor bijvoorbeeld Android- en iOS gebruikers.

Vergroot Desktop

Promotiewebsite - Digitalekopie.nl

Digitalekopie.nl is een promotiewebsite van Warner Bros. Het platform wordt gebruikt voor promotionele doeleinden waarbij aangeboden content per marketingactie kan verschillen.

De promotiewebsite maakt gebruik van het door Maxx-XS ontwikkelde promotieplatform. Dit platform biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld actiecodes in te wisselen voor streams, downloads en gratis of betaalde films uit een vooraf gedefinieerd aanbod.

Het platform biedt ondersteuning voor Nederlandse en Franstalige gebruikers. Enkele voorbeelden van merken die gebruik hebben gemaakt van de promotiewebsite zijn Metro, Microsoft en M&M's.

Vergroot Desktop

Online videorecorder - OnlineOpnemen.nl

OnlineOpnemen.nl is een online videorecorder-dienst voor het opnemen van tv-zenders. Eigen opnames worden opgeslagen in de cloud.

Gebruikers kunnen via een eenvoudige web interface op ieder gewenst moment eigen opnames bekijken. Hierdoor heeft de dienst een extra dimensie ten opzichte van traditionele tv-recorders.

De recorder is over ter wereld in te stellen via de website. Gebruikers kunnen daarbij meerdere programma's tegelijk inplannen en opnemen. Deze opnames zijn uniek en direct na de opname te bekijken.

Vergroot Desktop

Online filmverhuursite meJane.com

In het voorjaar van 2008 is de website meJane.com opgezet, een online video on demand aanbieder voor gebruikers uit Nederland en België. Via de website hebben gebruikers toegang tot een groot aanbod van films en series.

Een belangrijk speerpunt van de dienst is laagdrempeligheid. Een film kan met dit principe in drie eenvoudige stappen bekeken worden: zoek, reken af en kijk direct. Eén van de intelligente features zijn de filmtips. Op basis van eerder bekeken films wordt een geregistreerde gebruiker voorzien van bijpassende filmsuggesties.

Voor meJane.com is ook een Chrome-extensie ontwikkeld. Deze extensie biedt een actueel overzicht van de 10 nieuwste, populairste en aanbevolen films.

Vergroot Desktop

Entertainment portal Maxx-XS.nl

In het najaar van 2002 is Maxx-XS.nl opgericht, een entertainmentportal voor uitsluitend gebruikers met een breedbandverbinding. Een innovatief concept met een duidelijk credo: haal het maximale uit je breedbandverbinding!

Het portal van Maxx-XS bood abonnees toegang tot VOD, muziekclips, nieuws, lifestyle-en gamingdiensten. De diensten stelden de gebruiker centraal, waardoor een volledige controle over het aanbod ontstond.

Met de inzet van de nieuwste compressietechnieken en directe verbindingen tussen Maxx-XS en internetserviceproviders is de beschikbare bandbreedte zo effectief mogelijk benut.

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten